П`ятниця, 19.Кві.2024, 16:07

Меню сайта
Друзья сайта

Банер сайту

банер сайту 

Код для вставки цього банера






Главная » 2012 » Березень » 17 » Туризм
19:01
Туризм
Гуляйпільським районним краєзнавчим музеєм відпрацьована схема прийому на території Гуляйпільського району туристів та відпочиваючих.

проведено рекламування значущих туристичних об’єктів та маршрутів, міста Гуляйполя а саме:
в квітні 2011 року у м. Запоріжжі на виставці – ярмарці « Туризм, відпочинок , курорт», Гуляйпільським районним краєзнавчим музеєм була представлена виставка « Гуляйполе туристичне», краєзнавчий музей підготував буклети та сувенірну продукцію для привернення уваги туристичних фірм до історичної минувшини Гуляйпільського краю.

Також на даний час у Гуляйпільському районному краєзнавчому музеї діє виставка «Туризм на Гуляйпільщині», в якій представлені основні моменти історичних місць відпочинку для туристів. Розроблений туристичний маршрут по місту. Екскурсія включає ознайомлення з центром міста, який забудований архітектурними спорудами кінця Х1Х початку ХХ століття. Всі ці будівлі зберігають історію буремних подій, пов'язаних з революційною діяльністю ватажка повстанського руху на Україні Нестора Махна, та відвідування пам'ятних знаків жертвам Голодомору 1932-1933 років.
Організовано екскурсії в краєзнавчому музеї для шкільної молодів період літніх канікул. Проведені туристичні екскурсії для дітей та гостей міста «Батьківщина Нестора Махна». Працівники музею знайомили екскурсантів з пам’ятними місцями, пов’язаними з історичними подіями періоду громадянської війни.
Підготовлені буклети, прайс - листи, сувенірна продукція.
Просмотров: 1781 | Добавил: VaniliN | Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:

Все смайлы | Регистрация